Various ‎– Hard'n Heavy

Състояние на плочата

Състояние на обложката

Label: Ariola ‎– 304 155
Format: 2 × Vinyl, LP, Compilation
Country: Germany
Released: 1990
Genre: Rock

20.00 лв.

Various ‎– Hard'n Heavy


A1 Skid Row Big Guns 3:36
A2 David Lee Roth A Lil’ Ain’t Enough 4:42
A3 D-A-D Sleeping My Day Away 4:23
A4 Faster Pussycat Bathroom Wall 3:40
A5 Love/Hate Blackout In The Red Room 2:32
A6 Extreme (2) Get The Funk Out 4:59
A7 Katmandu* When The Rain Comes Down 6:07
B1 Judas Priest Night Crawler 5:45
B2 Motörhead The One To Sing The Blues 3:07
B3 Testament (2) Souls Of Black 3:22
B4 U.D.O. (2) Timebomb 3:57
B5 Mat Sinner Tear Down The Wall 4:06
B6 Pink Cream 69 Livin’ My Life For You 4:00
B7 Saxon Requiem (We Will Remember) 5:16
C1 Winger Easy Come Easy Go 4:01
C2 Deep Purple King Of Dreams 4:44
C3 Scorpions Passion Rules The Game 3:58
C4 Slaughter Spend My Life 3:21
C5 Craaft Bad Line 5:30
C6 Plan B (2) Grab It 2:42
C7 King Kong (3) Hello! 4:02
D1 Damn Yankees High Enough 4:17
D2 Cheap Trick Wherever Would I Be 4:06
D3 House Of Lords (2) Remember My Name 4:58
D4 Bonfire Who’s Fooling Who 3:30
D5 Nevada Beach Only The Fool 5:02
D6 The Dogs D’Amour Empty World 2:26
D7 Steelheart I’ll Never Let You Go 5:06
Състояние на плочата

Състояние на обложката


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Various ‎– Hard’n Heavy“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *