Rose Royce ‎– Greatest Hits

Състояние на плочата

Състояние на обложката

Style: SoulDisco
Year: 1980

10.00 лв.

Rose Royce ‎– Greatest Hits


Romancing Side
Love Don’t Live Here Anymore 3:56
Wishing On A Star 4:50
I Wanna Get Next To You 3:57
Angel In The Sky 4:56
I’m In Love (And I Love The Feeling) 3:41
I Wonder Where You Are Tonight 3:37
You’re On My Mind 3:27
Dancing Side
Is It Love You’re After 5:07
Car Wash 3:16
It Makes You Feel Like Dancin’ 4:34
Do Your Dance 3:28
First Come, First Serve 3:19
Put Your Money Where Your Mouth Is 3:25
Ooh Boy 3:48
Състояние на плочата

Състояние на обложката


Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Rose Royce ‎– Greatest Hits“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *